Sanal Sunucu Nedir?

Sunucu kullanımlarında tercih edebileceğiniz giyecek seçenekler bulunur. Sunucu ihtiyacınıza bakılırsa istediğiniz eder aralığında bir hayli giyecek seçeneğe ulaşabilirsiniz. Kiralık sunucu dedicated sunucu sistemi ile istenilen sunucu imkanı size sunulacaktır.

Co-Location deniz yeltenmek oluyor ki sunucu barındırma hizmeti yardımıyla sizlerde istediğiniz okunuşu sunucu kiralamak yerine barındırma hizmeti alarak daha yarar fiyatlar ile sunucunuzu kendiniz kullanabilirsiniz. Bu şekilde giyecek seçimler yapabilir ve şirketiniz özgü yarar olanı seçerek bakım alabilirsiniz. Sunucu barındırmanın, dedicated sunucuya bakılırsa oldukça yarar fiyatlı olması sebebiyle daha alımlı bulunmaktadır. Firmanızın gereksinimlerine bakılırsa almanız ihtiyaç duyulan hizmetleri belirleyerek size bu şekil şeyleri sunacak hosting şirketi bulmanız ve anlaşmaya gitmeniz sizin faydanıza olacaktır. Bu mevzuda daha evvelde araştırmada bulunarak, sizin ihtiyaçlarınıza cevap verecek işaret uygun hosting firmasını seçmelisiniz.

  • Aylık Kiralama
    Windows işletim sistemi ve uygulamalarını aylık kiralayarak kullanma
  • Yedekli Yapı
    Gelişmiş emniyet çözümleriyle çalışmanın yanı sıra; yedekli ve faziletli erişilebilirlik
  • Felaketten Kurtarma Hizmeti
    İş sürekliliğinizin aksamaması için, mevcut altyapılarınızı felaket durumlarında giyecek bir kez data merkezinde kabul edilmiş olan sürelerde çalışır ve bakım verir duruma getirme imkanı

En yerinde Hosting Şirketi

İngilizce olarak Virtual Dedicated Server deniz yeltenmek oluyor ki VDS olarak da bilinir. Her VDS birbirinden hür bir kez dedicated olarak çalışır. Bu sunucu sisteminde kendine ilgisi bir kez iplik adresi, disk alanı, hafıza ve yapılandırma bulunur. Sanal sunucu bir adanmış fizyolojik sunucu ortamında önem alır. erdemli tüketime sebep olan devre içi kumar yada tatbikat alanlarında kafi file yada fizyolojik olanak sağlanamaması durumunda problemler oluşmasına niçin olabilir. ama bu sunucunun kurallarla bir kez sistemden giyecek olmadığından bu şekilde okunuşu kullanılabilir. farazi sunucuyu değersiz ölçekli firmalar daha oldukça kullanmaktadır. Bu şekilde site barındırma, denetleme paneli yada radyo yayını sağlama benzeri şekilde işlemler ile diğeri işlemlerin yapılması sağlanır. Bu şekilde farazi sunucu sarf etmek isteyenler bu mevzuda doldurma yaparak istedikleri benzeri şekilde sunucularını kullanmaya başlayabilirler. Maliyetinizi ıskat etmek özgü farazi sunuculardan da yararlanabilirsiniz. Sunucuları kullanmakta ve kiralamakta istediğiniz benzeri şekilde intihap yapma şansınız bulunuyor. Size hosting hizmeti elde eden şirket tarafınca sunulan vâsi izole bant ağı ve muvasala hızı özgü firmanın kendisinin prosedür yapması gerekiyorsa tediye daha oldukca tutabilmektedir.

Niçin farazi Sunucu

VDS Hizmetlerimizin tümü tamamen kontrolünüz altında, faziletli yönetilebilirlik ile sizlere doğrulama edilir. Böylelikle bizimle temasa geçmeden sunucunuzu yönetebilirsiniz. ISO Kurulumu, Reboot, Restart, Shutdown … benzeri biçimde işlemleri 7/24 VMware vSphere arayüzünden gerçekleştirebilirsiniz. Yönetim kolaylığının yanısıra faziletli performans gerektiren durumlarda da VDS yönünde tercih kullanmanızı önermekteyiz.

Aktivasyon Süresi

Sanal Sunucu VDS siparişlerinizin detayına bakılırsa doğrulama süresi 30 zaman ile 3 vakit aralıgında değişmektedir. Bu süre, kurulması istediğiniz denetleme paneline bakılırsa değiş tokuş göstermektedir.

Lokasyon

Türkiye lokasyon Sunucu paketlerimizde muvasala hızı esastır. Türkiyenin herhangi bir kez bölgesinden 5ms ile 25ms aralıgında sunucularımıza muvasala sağlayabilmektesiniz. Böylelikle özellikle temsil Sunucuları ve Kurumsal Siteleriniz benzeri biçimde duyarlı muvasala sürelerine haiz projelerinizde erişilebilirlik daha dengeli projeler oluşturabilmenize olanak tanıyacaktır.

Yönetilebilirlik

Tüm farazi Sunucu paketlerimizde PLESK denetleme panelini ücretsiz bir kez şekilde sizlere sunmaktayız. Plesk kurulum talebinizi sipariş esnasında denetleme vazıh seans Seçenekleri kısmından seçerek gerçekleştirebilmektesiniz.

 

İçerik Taşıma

Tüm Sunucu paketlerimizde ücretsiz bir kez şekilde transfer hizmeti sunmaktayız. Taşımalar hissedar denetleme panelleri ve taşımayı olabilir kılan sürümler ortamında gerçekleştirilmektedir. Mesela : WHM den WHM okunuşu – Plesk 9 dan Plesk 9a – Plesk 9 dan Plesk 11e, DirectAdmin den Directadmine benzeri biçimde…

Sanal Sunucu Çözümleri

Sanal sunucu kullanımı makro firmalar tarafınca tercih edilen bir kez vaziyet değildir. Çevrim içi kumar yada tatbikat alanlarında kafi file yada fizyolojik olanak sağlanamaması durumunda problemler oluşmasına niçin olabileceğinden bu mevzuda dikkatli olunması gerekir. muaddel fiyatlarda bir hayli natif sunucu seçeneği bulunmaktadır. kurallarla hosting durumunda, çabucak ziyade firmaya sunucu kiralanabilecektir ama dedicated da denilen kiralık hosting sisteminde hiçbir firmaya hiçbir sunucu sağlama hizmeti verilmektedir. Şirketinizin tercihine bakılırsa barındırma mı kiralama yöntemiyle mi sunucu hizmeti satın alacağınızı belirleme etmeniz gerekmektedir. farazi sunucu kullanarak, şirketinizin verilerini kolaylıkla depolayabilirsiniz.